Apua ja tukea elämään

Suomalaispappi Thaimaassa on Sinua varten. Olipa kysymys uuteen maahan ja kulttuuriin sopeutumisesta, ongelmista perheessä tai parisuhteessa tai mistä muusta asiassa tahansa, papin kanssa voit keskustella luottamuksellisesti. Huolien kanssa ei ole hyvä jäädä yksin. Puhuminen helpottaa oloasi.

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Surullinen nainen.