Bangkok, Thaimaan ev.lut. kirkko

1188 Soi Roem Charoen, Soi 50 Sukhumvit rd, 10260 Bangkok

Thaimaan ev.lut. kirkon keskustoimistolla olevaa kirkkotilaa käytetään suomenkielisiin messuihin ja muihin toimituksiin Bangkokissa.

Näin löydät perille:

Autolla:    Pikatieltä voi laskeutua suoraan Soi 50:lle kahdesta kohti. Seuraavaksi lähin exit pikatieltä on Soilla 62. Kun olet kääntynyt Soi Roem Charoen:lle, aja eteenpäin noin 400 metriä ja kirkko on oikealla Santa Fe:n varaston jälkeen. Kirkko näkyy portille.

Sky trainilla: Kirkon asema on Onnut, josta eteenpäin matkustaminen sujuu taksilla tai mopotaksilla Soi 50:a pitkin. Taksin tai mopotaksin saa kadulta tai Lotus-supercentre:n pihalta. Mopotaksit tuntevat kirkon thainkielisellä kirkon nimellä ”boot”.

โบสถ์อยู่ที่ 1188 ซอยเริ่มเจริญเริม สุขุมวิทซอย 50, พระโขนง

Vaativa pyörätuolireitti

1188 Soi Roem Charoen, Soi 50 Sukhumvit rd, 10260 Bangkok

Kauneimmat joululaulut Bangkokissa

Kauneimmat joululaulut lauletaan perinteiseen tapaan ensimmäisenä adventtina. Tervetuloa laulamaan!