Suomenkielinen kirkollinen työ Thaimaassa

Thaimaan siirtolais- ja turistipappina toimii pastori Jyrki Markkanen. Hän toimii koko Thaimaassa pääkaupungista Bangkokista käsin. Papin tavoitat parhaiten sähköpostilla.

Tietoa Suomen ev. lut. kirkon toiminnasta ulkomailla on koottu osoitteeseen www.evl.fi/ulkosuomalaiset. Tälle sivustolle kootaan tietoa Thaimaahan liittyvistä asioista. Tiedot eri tilaisuuksista ja tapahtumista päivitetään tälle sivustolle, kun tarkat paikat ja ajat varmistuvat. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, ota yhteyttä pappiin sähköpostilla.

valkoinen orkidea

Suomalaispapin tehtäviin

kuuluu tärkeimpien kirkollisten palvelujen, jumalanpalvelusten ja toimitusten järjestäminen sekä Thaimaassa asuville suomalaisille että matkailijoille. Papin tavoittaa parhaiten ottamalla yhteyttä sähköpostitse.
Yhdessä paikallisten suomalaisyhteisöjen kanssa pyritään järjestämään tärkeimpiin kirkkovuoden tapahtumiin, jouluun ja pääsiäiseen, liittyvät jumalanpalvelukset Bangkokissa ja suosituimmissa matkakohteissa.


Thaimaan-suomalaispappi on kaikkia Thaimaassa olevia suomalaisia varten. Kirkon tilaisuuksissa voit rakentua Jumalan sanan äärellä ja virkistyä toisten suomalaisten seurassa. Tule siis rohkeasti mukaan. Pappi on sinua varten myös niissä tilanteissa kun tarvitset tukea tai haluat, että puolestasi rukoillaan. Keskustelu papin kanssa on aina luottamuksellista. Tällä hetkellä tehtävää hoitava pappi on myös thainkielen taitoinen.

Ota yhteyttä

Thaimaan siirtolais- ja turistipastori, Kaakkois-Aasian matkapappi
+66851091626

Olen toiminut suomalaisten ja thaimaalaisten pappina jo reilun 20 vuoden ajan. Pääkaupungista Bangkokista käsin toimin koko Thaimaan alueella. Vaimoni Anja toimii Suomen lähetysseurassa diakoniatyön asiantuntijana Kaakkois-Aasiassa. Lapsemme ovat kasvaneet aikuisiksi Bangkokissa ja ovat jo omillaan.