Yhdessä suunnitellen ja toimien saamme messusta meidän näköisemme!

Suomiseurat eri paikkakunnilla Thaimaassa järjestävät säännöllistä toimintaa suomalaisille. Suomen kirkolla ei ole omaa kirkkorakennusta tai seurakuntakeskusta millään paikkakunnalla, vaan toimintaan käytetään yhteistyökumppaneiden tiloja. Toiminta keskittyy talvikauteen ja jumalanpalvelustoimintaan. Viikkomessu toimitetaan niillä paikkakunnilla, joissa suomalaiset viettävät talvikuukausia. Tapahtumat-sivulta löydät paikat ja ajat.

Suomalaiset, jotka asuvat tai viettävät talvikautta Thaimaassa säilyttävät oman seurakuntansa jäsenyyden Suomessa. Kuitenkin messuun kokoontuvat ihmiset muodostavat seurakunta-yhteisön. Olet tervetullut suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteistä viikkomessua. Mitä useampi ottaa pienen tehtävän hoitaakseen sen mukavammalta messun toteuttaminen yhdessä tuntuu.

Tehtäviä on laidasta laitaan. Yhdelle sopii jumalanpalveluksessa avustaminen, toiselle kirkkosalin koristelu. Yksi sitoutuu kolehdin laskijaksi, toiset viihtyvät jumalanpalveluksen jälkeisissä keittiöhommissa . Yksi innostuu pikkuleivän leipomisesta kahvipöytään, joku toinen taas innostuu toivottamaan tervetulleeksi uusia tulokkaita seurakuntaan. Kaikkia yhdistää tekemisen meininki, mukava yhdessäolo ja halu olla avuksi. Ota yhteyttä Thaimaan-suomalaispappiin ja kerro, missä tehtävässä haluaisit olla mukana.