Elämän kohokohtia kannattaa juhlia

Pitkät perinteet ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi. Perinteistä kannattaa pitää kiinni ulkomaille muutettaessakin. Juhlan järjestäminen Thaimaassa vaatii joissakin asioissa hieman enemmän aikaa, jotta paperiasiat saadaan kuntoon hyvissä ajoin (mm. kaste ja vihkiminen).


Siunausta voi pyytää elämän eri tilanteissa. Kodinsiunaus on juhlava tapahtuma, jossa pyydetään yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa siunausta kodille ja sen asukkaille. Siinä ei siunata vain seiniä ja uusia tiloja, vaan ennen kaikkea kodin ihmiset ja heidän elämänsä. Siunauksen pyytäminen on hyvän toivomista perheen elämään.
Maistraatissa solmittu avioliitto voidaan siunata kirkollisesti. Myös avioliiton vuosipäiviä kannattaa juhlia. Siunausta voi pyytää myös työpaikalle tai uusien tilojen käyttöönoton yhteydessä.

Ota yhteyttä!

Kun haluat kastaa lapsesi, mennä naimisiin tai siunata omaisesi, ota yhteyttä Thaimaan siirtolais- ja turistipappiin. Avioliittoon vihkimistä lukuunottamatta perhejuhla voidaan järjestää myös Thaimaan naapurimaissa.

Siirtolais- ja turistipappi Jyrki Markkanen

turistipappi.thaimaa@evl.fi

+668-5109-1626, myös Whatsapp

Suomesta soittaessasi huomioi aikaero, talvella +5 tuntia, kesällä +4 tuntia. Vihkimistiedustelut vain sähköpostilla.