Tervetuloa mukaan!

Suomen kirkko Thaimaassa on sinua varten. Näiltä sivuilta löydät tietoja kirkon toiminnasta. Ota yhteyttä ja tule rohkeasti mukaan!

Talvikaudella viikkomessu toimitetaan suomalaisten suosimissa kaupungeissa eri puolilla Thaimaata yhdessä paikallisten suomalaistoimijoiden kanssa. Viikkomessussa voit rakentua Jumalan sanan äärellä ja virkistyä toisten suomalaisten seurassa. Voit myös tuoda oman osaamisesi tilaisuuksien järjestämiseen, mm. soittotaitoisista ihmisistä on silloin tällöin pulaa. Joulun ajan tilaisuuksissa on perinteinen suomalainen tunnelma, mutta trooppiikin olosuhteet tuovat tunnelmaan oman lisänsä. Tervetuloa mukaan!

Jos olet soittotaitoinen, tarjoudu viikkomessuun kanttoriksi!

Kysy lisää Thaimaan-suomalaispapilta.

Viikkomessu tehdään yhdessä. Tule mukaan!

simpukan kuorista tehty sydänkuvio