Viikkomessu Hua Hinissa talvikaudella 2019-2020

Talvikauden 2019-2020 aikana viikkomessua vietetään Hua Hinissa kerran kuussa sunnuntaisin. Joulukuussa lauletaan Kauneimpia Joululauluja.

Paikka: St Theresa Hall kirkon vieressä koulun tontilla.

Tarkempi ohje perille löytämiseksi: Theresa Hall sijaitsee Market Villagen ja St. Theresa -kirkon välissä. Helpoimmin sinne pääsee Vithayalay School -koulun kautta ajamalla.

Ajo-ohje: Koulun portti sijaitsee aivan Phetkasem Rd:n yli menevän jalankulkusillan tuntumassa. Aja portista koulurakennuksen vieritse ja käänny rakennuksen päädystä oikealle.

Jatka 120 m ohi korkean sini-ikkunaisen koulurakennuksen. Tie päättyy autokatokseen ja parkkipaikkaan. Theresa Hall on vasemmalla puolella puiston keskellä oleva matala rakennus ja oven päällä risti sekä teksti Theresa Hall. Se on samalla seinänaapuri korkean koulurakennuksen kanssa.

St. Theresa Hall:iin pääsee Phetkasem rd Soi 88:lta St Theresa -kirkon tontin läpi kävellen.

TERVETULOA!

Ehtoollisleipä ja -viini